Wij hebben de oplossing

Met het veelzijdige wagenpark van Transportcentrale Rotterdam verzorgen we iedere vorm van speciaal transport. Dus wat uw vraagstuk ook is, wij hebben de oplossing.

Onze diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare gestuurde opleggers kunnen alles vervoeren. Voor het vervoer van constructies van uitzonderlijke afmetingen gebruiken we opleggers die enkel, dubbel en zelfs driemaal uitschuifbaar zijn. De maximale laadvloerlengte is dan maar liefst 44 meter. Geen transportklus is te groot.

Ontheffingen bij speciaal transport

Bij speciaal transport komt ook het nodige papierwerk kijken. Geen enkel probleem, wij hebben dat allemaal op orde. Zo hoeft u zelf niks te regelen.
Transportcentrale Rotterdam heeft een permante vergunning voor bijna alle mogelijke transporten. Mocht deze voor uw transport toch niet toereikend zijn, dan verzorgen wij de juiste vergunning. Ook zorgen we, in samenspraak met (lokale) overheden, voor de ontheffingen in binnen- en buitenland. Ons bedrijf ontzorgt u dus volledig.

 


Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Laat uw gegevens achter in het invulformulier hiernaast met uw bericht, dan krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord van ons. Neemt u liever telefonisch contact op? U vindt onze verschillende telefoonnummers op de contact-pagina. U kunt ook altijd ons algemene nummer bellen, deze staat onderaan deze pagina. Dan helpen we u graag verder.