Transportcentrale Rotterdam B.V. staat voor service, kwaliteit en duurzaamheid.

Onze jarenlange ervaring en 24uur service maken deze ambitie mogelijk. Transportcentrale Rotterdam is opgericht in 1973 en hield zich hoofdzakelijk bezig met het transport van hooi, glas en zinkanodes. Inmiddels is Transportcentrale Rotterdam uitgegroeid tot een modern nationaal- en international transportbedrijf.

Transportcentrale Rotterdam is de onmisbare schakel en intermediair in de logistieke keten tussen internationale rederijen, expediteurs en kleine transportbedrijven.

Ontzorgen is onze zorg; of het gaat om containertransport, trailertransport, Joloda transport, speciaal transport of andere logistieke vraagstukken, wij denken met u mee. Door onze jarenlange ervaring en logistieke kennis is geen uitdaging te groot.

In 2008 heeft Transportcentrale Rotterdam een 2e vestiging geopend in Kapellebrug onder de naam Transportcentrale Zeeland B.V. Het kantoor is centraal gelegen tussen de havens Antwerpen, Gent en Rotterdam.
Transportcentrale Rotterdam heeft in 2022 een overname gedaan in Roosendaal: een stad die vroeger altijd een belangrijke logistieke functie heeft vervuld. Bij onze tak in Roosendaal richten we ons vooral op open transport. Voor die materialen die net niet geschikt zijn om anders te vervoeren.


Geinteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Laat uw gegevens achter in het invulformulier hiernaast met uw bericht, dan krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord van ons. Neemt u liever telefonisch contact op? U vindt onze verschillende telefoonnummers op de contact-pagina. U kunt ook altijd ons algemene nummer bellen, deze staat onderaan deze pagina. Dan helpen we u graag verder.